فتافيت السكر - منتدي عصري شامل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

التبادل الاعلاني
مساحة مخصصة للاعلان عبر منتدي فتافيت السكر
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط فتافيت السكر - منتدي عصري شامل على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط فتافيت السكر - منتدي عصري شامل على موقع حفض الصفحات


وصفات للطبخ - طريقة عمل المنجأونة

اذهب الى الأسفل

وصفات للطبخ - طريقة عمل المنجأونة Empty وصفات للطبخ - طريقة عمل المنجأونة

مُساهمة  Admin الإثنين أبريل 25, 2011 11:50 pm

المقادير: كيلو دقيق(6اْكواب)
1كوب سكر
2كوب لبن
4/3كوب زيت
2ملعقة خميرة
باكو بيكنج باودر.التحضير: 1ـضعى السكر والزيت فى الخلاط لحد اْما السكر يدوب .
2ثم نضع معهم اللبن ويضربوا فى الخلاط واللبن يكون دافىْ.
(اْهم حاجة ندوب السكر والزيت الاْول عشان اْما نحط اللبن ما يبردش).
3ـننخل الدقيق ونضع عليه الخميرة (تكون الخميرة من الاْول مدوباها مع ملعقة سكر وماء دافىْ)والبيكنج بودر.
4ـنضع خليط اللبن والزيت والسكر على الدقيق ونعجنهم مع بعض لحد ما تتكون عجينة متماسك.
5ـاْغطيها واْتركها تخمر اْقل حاجة ساعة.
6ـنقطعها دواءر صغيرة ثم نبرمها ونلفها حول نفسهاونضعها فى الصينية المدهونة بالزيت.7ـنتركها ترتاح هنلاقيها خمرت تانى عشان كده نقطعها صغير وقبل الخبز ندهن وشها باللبن ورشة سكر عليها.الطبخ: اْخبزها فى الفرن وبالهنا والشفا. ملاحظات: ممكن تحتاج العجينة ساعة العجن لشوية ماء دافىْ.يا اْما نقطعها دوائر اْو نبرمها كما فى الصورة
Admin
Admin
Admin

عدد المساهمات : 414
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 25/04/2011

https://fatafit-elsokar.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى